Berg en Dals Bloei brengt Berg en Dallers bij elkaar

al meer dan 100 jaar!

Jeugdburgemeester 2023-2024

Jeugdburgemeester 2023-2024

 

 

Kiene van der Molen is benoemd tot jeugdburgemeester van Berg en Dal 2023-2024!
Hieronder haar eigen geschreven motivatie:

''Wat goed dat Berg en Dal een kinderburgemeester heeft. Ik vind het belangrijk dat kinderen een stem hebben, want kinderen hebben ook een mening. We hebben andere gedachtes dan volwassenen. Zonder kinderen is er geen toekomst.
Ik zou graag jeugdburgemeester van Berg en Dal zijn, want ik ben heel trots op ons dorp die al heel veel leuke dingen voor kinderen organiseert. En ik wil graag wat voor het dorp betekenen. 
Ik zou graag kinderburgemeester zijn van Berg en Dal omdat ik heel veel kinderen ken ook die niet op de Titus Brandsma zitten. Ik wil graag kinderburgemeester zijn van ALLE kinderen van Berg en Dal. 
Ik zou graag de kinderburgemeester van Berg en Dal zijn omdat het mij heel leuk lijkt en omdat het leerzaam is om wat van de gemeente te leren. Het is belangrijk om goed te kunnen luisteren en andere kinderen te kunnen uitleggen wat er gebeurt. En ik vind presenteren SUPER LEUK. En ik wil ervaring opdoen voor later.
Iets over mijzelf: ik ben Kiene, ik ben 11 jaar. Ik zit op de Klokkenberg nu in groep 7 maar als ik burgemeester ben zit ik in groep 8. Ik speel tennis (natuurlijk in Berg en Dal) en ik speel viool in het Keizerstad jeugdorkest en ik heb mijn typediploma. En ik lees graag boeken over geschiedenis. -Kiene'' 

Zij zal gedurende 2023-2024 Berg en Dals Bloei gevraagd en ongevraagd adviseren. Met name waar het onderwerpen en activiteiten betreft die ook in het belang van onze jeugd zijn. Tevens zal zij onze jonge dorpsgenoten vertegenwoordigen op belangrijke dagen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse dodenherdenking op 4 mei. 

Kiene is de opvolger van Tess van Zuylen. Tess, namens Berg en Dals Bloei en de jeugd van ons dorp van harte bedankt voor je inzet!