Koningsdag in Berg en Dal.

 

Koningsdag in Berg en Dal is een traditie die al sinds haar oprichting (dus sinds 1917!) door Berg en Dals Bloei wordt georganiseerd. Een bijzondere dag die vele berg en dalse gezinnen inmiddels als vaststaand gezinsuitje in hun agenda hebben staan. Een oerhollands feest dat het dorp al meer dan een eeuw mede dankzij Berg en Dals Bloei verbindt.

 

Dit jaar is het programma als volgt:

Op 27 april om 12.30 uur verzamelen bij de ingang van Pretpark Tivoli, Oude Kleefsebaan 116 Berg en Dal. Na 13.00 uur (strikt) is er via Berg en Dals Bloei geen toegang (tegen gereduceerd tarief of gratis) tot het park meer mogelijk en moet aan de kassa van Tivoli de normaal geldende entree worden betaald.

Volwassenen betalen een bijdrage van € 2,50 per persoon. Kinderen hebben gratis toegang op vertoon van een door Berg en Dals Bloei verstrekt polsbandje. 

Daarnaast krijgen de kinderen een gratis ijsje door Tivoli aangeboden. Oudere kinderen dienen eveneens onder begeleiding zijn.

 

Vanaf 17.00 uur wordt er in Gemeenschapshuis Kerstendal, Kerstendalseweg 17 Berg en Dal een knallend Koningsdagfeest georganiseerd. Alle leeftijden zijn van harte welkom!

Zo is er onder meer een pannenkoekenkraam, vertier en vermaak voor alle leeftijden zoals, film, verlichte dansvloer, rodeo, borrelen en nog veel en veel meer gezelligheid!