Berg en Dals Bloei brengt Berg en Dallers bij elkaar

al meer dan 100 jaar!

Koningsdag, Oranjefestival 2024!

Koningsdag, Oranjefestival 2024!

 

 

Oranjefestival Berg en Dal

Op 27 april tijdens Koningsdag vieren we de verjaardag van onze koning met een Oranjefestival op en rond het Hamersveld. Vanaf 14.00 uur zijn er allerlei festiviteiten met kinderactiviteiten en optredens van meerdere bands. Check voor het volledige programma de bijgevoegde flyer!

 

Oproep aan bewoners rondom Hamersveld

Tot slot roepen we de bewoners die in de directe omgeving van het Hamersveld wonen op hun auto vanaf 26 april 20.00 uur niet meer op het parkeerterrein aan de Bisschop Hamerlaan te parkeren.

Datzelfde geldt voor een deel van het parkeerterrein aan de Kerstendalseweg (zie schets).  Er kan dan nog wel gebruik worden gemaakt van de laadpalen.

Voor 27 april geldt er een algeheel parkeerverbod van 7.00 – 24.00 uur voor het parkeerterrein (en kunnen de laadpalen niet worden gebruikt).

We rekenen op uw medewerking.

 

En dan nog even dit:

Het team van Berg en dals bloei bestaat maar uit een paar mensen en extra hulp is meer dan welkom, bijvoorbeeld bij het opbouwen en afbreken op de dag zelf, of in welke vorm dan ook. Alle handjes zijn welkom. Je kunt je daarvoor aanmelden bij Wim van Berg en Dals Bloei 06-571 88 862. Alvast hartelijk bedankt!