Berg en Dals Bloei brengt Berg en Dallers bij elkaar

al meer dan 100 jaar!

Tuintjesmarkt routekaartje Zondag 30 juni 2024

Tuintjesmarkt routekaartje Zondag 30 juni 2024

Plattegrond nog niet definitief! 

 

Deelnemers SNUFFEL MARKT gezocht

Op ZONDAG 30 juni as. van 11.00 tot 16.00 uur organiseert Stichting Berg en Dals Bloei een grote tuinverkoop voor en door inwoners van het dorp Berg en Dal.

Hierbij is het de bedoeling dat dorpsbewoners vanuit hun voor- of achtertuin, garage, oprit, spulletjes verkopen zoals boeken, platen, cd’s, kleding, babyspulletjes, brocante en al het andere. 

Deelnemers kunnen zich voor zaterdag 15 juni as. aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De kosten bedragen 5 euro en is alleen voor inwoners uit dorp Berg en Dal om de route beperkt te houden. 

Dus wilt u uw zolder of schuur opruimen en uw spullen een tweede leven gunnen, meld u dan tijdig aan voor deze rommelmarkt.

Te zijner tijd worden de deelnemende adressen bekend gemaakt en kunt u gaan snuffelen naar leuke koopjes en een gezellige dag beleven in uw eigen dorp. Route is te vinden op www.bergendalsbloei.nl

 

Nadere informatie omtrent deelmenemde adressen en route volgt nog. Houd daarom goed onze site en nieuwsbrief in de gaten!